Jó és rossz receptek

Nem titok, mindketten szeretjük a házi péksüteményeket, ezek receptjeit meg is szoktuk osztani veletek. Álszerénység nélkül mondhatom, hogy megvan a kellő rutinunk, hogy kiszúrjuk a rosszul, vagy egyáltalán nem használható leírásokat, de mivel ezzel nem mindenki van így, bemutatunk most egy tipikus rossz receptet.

Tovább

Kalandozásaim a paleo világában 13. -Hogyan kezdj hozzá

Hogyan kezdjek hozzá? -minden új elhatározást követő első kérdés ez. Hogyan reformáld meg az életedet, a háztartásodat, a gondolkodásodat, a családod hozzáállását, ha úgy döntöttél, ezentúl egészségesebben fogsz élni és enni? Borzasztóan nehéz kérdések ezek, jó, ha kéznél a segítség.

Tovább

Megkóstoltuk -Padlizsán étterem, Esztergom

Ha egy étterem egyszer már csalódást okozott, viszonylag nehezen adok neki második esélyt. Most egy kisebb társaság kifejezett óhajára mégis betértünk a Padlizsán étterembe, ami nálam korábban már elnyerte a „drága, de legalább rossz” címkét, ám kíváncsi voltam, megjavult-e azóta, mióta utoljára ott jártam.

Tovább

Megkóstoltuk -Sirály étterem, Visegrád

Néha úgy esik, hogy alkalomadtán beülünk egy-egy vendéglátóipari egységbe. Nem mindig rendelkezünk előzetes ismeretekkel ezekről a helyekről, vagy ha mégis, ezek nem feltétlenül esnek egybe a mi benyomásainkkal. Étterem és étterem között hatalmas a különbség, de jó, ha ezt nem a saját kárunkon kell megtapasztalnunk. Mi útra keltünk és megkóstoltuk, fogyasszátok az éttermekről íródott cikkeinket jó étvággyal.

Tovább