A paleo életmódot folytatók előtt két út áll kenyér-ügyben: vagy egyáltalán nem esznek semmi kenyérszerűt, vagy megpróbálják helyettesíteni. Mindkettőnek megvannak a maga hívei és elfogadható indokai. Nézzük is ezeket.
Tippek kategória bejegyzései
Jó és rossz receptek
Nem titok, mindketten szeretjük a házi péksüteményeket, ezek receptjeit meg is szoktuk osztani veletek. Álszerénység nélkül mondhatom, hogy megvan a kellő rutinunk, hogy kiszúrjuk a rosszul, vagy egyáltalán nem használható leírásokat, de mivel ezzel nem mindenki van így, bemutatunk most egy tipikus rossz receptet.
Kalandozásaim a paleo világában 13. -Hogyan kezdj hozzá
Megkóstoltuk -Padlizsán étterem, Esztergom
Ha egy étterem egyszer már csalódást okozott, viszonylag nehezen adok neki második esélyt. Most egy kisebb társaság kifejezett óhajára mégis betértünk a Padlizsán étterembe, ami nálam korábban már elnyerte a „drága, de legalább rossz” címkét, ám kíváncsi voltam, megjavult-e azóta, mióta utoljára ott jártam.
Megkóstoltuk – Rozmaring étterem, Noszvaj
Kalandozásaim a paleo világában 10. -Évértékelés
Szórósablonos dekorációk
Beengedlek titeket a kulisszák mögé egy kicsit most így, Karácsony előtt. Elmesélem, hogyan nem született meg egy cikk heteken át, pedig meg kellett volna neki. A körülmények viszont ádázul összejátszottak ellene(m).
TovábbMegkóstoltuk -Sirály étterem, Visegrád
Néha úgy esik, hogy alkalomadtán beülünk egy-egy vendéglátóipari egységbe. Nem mindig rendelkezünk előzetes ismeretekkel ezekről a helyekről, vagy ha mégis, ezek nem feltétlenül esnek egybe a mi benyomásainkkal. Étterem és étterem között hatalmas a különbség, de jó, ha ezt nem a saját kárunkon kell megtapasztalnunk. Mi útra keltünk és megkóstoltuk, fogyasszátok az éttermekről íródott cikkeinket jó étvággyal.